0

Un program de facturare ieftin si eficient

Un program de facturare online iti poate da de cap daca nu este realizat cum trebuie, astfel incat, daca vrei sa iei o decizie buna cand vine vorba de alegerea unui program de facturare, trebuie sa tii cont mai intai de niste aspecte. Printre acestea se numara optiunile puse la dispozitie de catre programul de facturare si contabilitate – iar aici vorbim de facturile online, care pot fi eliberate alaturi de bon fiscal, avize, chitante sau registre de casa, pe langa asta mai trebuie sa iei in calcul si conditiile de utilizare, interfata – care ar trebui sa fie cat mai simpla – sa fie usor de folosit, confidentialitatea datelor este si ea un aspect important, iar pe langa asta trebuie sa tii cont si de pretul programului de facturare, sa fii convins ca isi merita pretul si ca nu este umflat artificial.

Cel mai bun program de facturare pe care l-am vazut pana in prezent, daca tot ati intrat aici pentru recomandare, este programul de facturare Genius Facturare. Si acum va intrebati de ce il recomand, nu? Pai atunci luati un loc, urmeaza sa va insir motivele pentru care acesta este cel mai bun program de facturare intalnit de mine pana acum.

In primul rand, fata de multe alte programe de facturare, pe acesta poti sa il testezi timp de 30 de zile in mod gratuit, la capacitatea lui maxima. Adica ai timp o luna de zile sa vezi ce si cum, sa te decizi daca merita sau nu achizitionat. Poti sa testezi orice, este pus la liber in varianta finala.

Ce face? Ei bine, pe langa emiterea facturilor, a avizelor, a facturilor proforme, a chitantelor si a chitantelor manuale, iti pune la dispozitie functia prin care poti personaliza factura cu logo-ul companiei tale, cu orice logo dorit. Pe langa asta, genereaza in mod automat chitante pe baza unei facture, facturi din factura proforma, facturi in alte monezi, cat si facturi pe baza avizului sau a avizelor de insosire a marfii. Evident, toate astea sunt generate automat.

Iti pune la dispozitie posibilitatea de a anula documentele gresite si de a le modifica, ofera rapoarte clienti, incasari, veniuri, facturi anulate si preia automat cursul BRN, are optiuni de introducere a preturilor cu si fara TVA, are optiunea de preluare a datelor clientilor de pe internet dupa codul fiscal, cat si optiunea de a exporta documente in Word si PDF, are nomenclator clienti si produse, cat si in ultimul rand suport case de marcat DATECS.

Suna bine, nu? Pai atunci ce mai astepti, testeaza-l GRATUIT timp de 30 de zile. Eu iti zic sigur ca dupa cateva zile de umblat prin el o sa iti dai seama ca rareori gasesti asa programe de facturare simple si eficiente, asa ca mai mult ca sigur o sa il achizitionezi. Face facturile foarte simplu si rapid, iar cand o sa vezi cat de rapid poti trimite facturi cu aspect profesional pe mail, o sa imi multumesti in gand ca ti-am recomandat geniusfacturare. E realizat astfel incat nu trebuie sa fii contabil ca sa il folosesti, poate fi utilizat chiar si de catre ultima persoana care are treaba in domeniu, ca tot o sa se descurce de minune. Simplu si eficient. In plus, costa doar 99 de lei + TVA, pret pe care o sa il platesti o singura data in viata. Odata cumparat, e al tau, nu trebuie sa platesti anual nu stiu ce updateuri.

Mai multe detalii despre facturare si program gasiti in articolul asta, iar daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acest program de facturare, nu ezitati sa le trimiteti creatorilor un mail prin intermediul formularului de contact de pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *