5

Un alt mod de videochat

În urmă cu vreo 2 ani și ceva am lucrat cu un studio de videochat. Eu m-am ocupat de site-ul lor – de design și de texte. A fost o colaborare pe termen mediu, însă a fost destul de bănoasă, iar în urma ei am învățat multe chestii, printre care și faptul că dacă ești o fată sociabilă, creativă, determinată și mai ai și timp liber, atunci ai putea să câștigi o grămadă de bani din treaba asta.

Nu este tocmai ușor să faci videochat, că trebuie să te ducă și capul, însă dacă ești creativă și vrei să faci bani frumoși, și aici mă refer la câteva mii de euro lunar, cu siguranță ar trebui să iei în considerare videochatul. Și aici nu mă refer la videochatul de tip adult, ci la cel non-adult/softcore, unde e de ajuns să te ducă capul. Un exemplu de studio de genul este NightProwl Videochat Galati, unde modelele profesioniste își ocupă timpul în care fac videochat cu lucruri simple, ca de exemplu gătitul și jocurile de cărți. Dacă ești o fată cu capul pe umeri și percepi videochatul drept ceva mai mult decât sexul online, atunci e de ajuns să câștigi bani folosindu-ți capul, nu și alte părți ale corpului.
Studioul de mai sus este printre primele studiouri de videochat din țară care au introdus o abordare mai diferită, și anume „videochatul altfel”. Acesta nu se bazează pe show-uri explicite de tip adult, ci prin comunicare, prin legarea de prietenii online. Dacă ești o fire capabilă, comunicativă, deschisă, care dorește să reușească în viață și care știe să întrețină discuții interesante, atunci ești pregătită pentru videochat. Dacă știi să discuți în limba engleză, cu atât mai bine. Echipa din spatele ecranului se va ocupa de imaginea ta online – de îmbrăcăminte, de păr, de makeup, pentru ca tu să fii mai încrezătoare, mai relaxată și să ai mai mult respect pentru tine. În plus, dacă ai nevoie, studioul îți oferă cursuri de învățare și de perfecționare a limbii engleze și de training unde poți învăța lucruri interesante și folositoare despre seducție, manipulare, time management și multe altele. Prin urmare, odată ce ai semnat contractul cu Nightprowl, o să câștigi bani frumoși, o să îți perfecționezi engleza, atitudinea, limbajul non-verbal și o să îți crească substanțial respectul de sine.
Dacă încă nu ești sigură de ce ai alege acest studio de videochat, atunci o să îți mai ofer câteva motive.
În primul rând, plățile sunt sigure și se realizează la timp prin transfer bancar, asta de două ori pe lună. În al doilea rând, studioul îți oferă intimitate. Ai asigurată camera ta și nimeni nu o să te deranjeze. Pe lângă asta, locația este accesibilă. Studioul este situat într-o zonă centrală a orașului Galați.

Dacă ești o fată deschisă și ambițioasă, care caută un job stabil și care îndeplinește criteriile de mai sus, atunci îți recomand studioul de videochat NightProwl Galați. Un studio care știe cum să se comporte cu modelele sale și care pune preț pe seriozitate.

5 Comments

  1. Adevarul este ca videochatul chiar este o varianta foarte buna pentru tinerele ambitioase, care vor mai mult de la viata. Mai bine muncesti cativa ani in aceasta bransa si apoi iti aranjezi viitorul decat sa te chinui prin alte lcouri prost platite, care te storc de energie.

    • Dar taxele cum sunt? Totusi, nu trebuie sa ignoram avantajele pe care le ofera un studio, precum lipsa grijilor, legalitate, declararea veniturilor si asa mai departe. Nu crezi?

  2. Inteligenta si capacitatea unui model de a se adapta diferitelor situatii sunt doar cateva dintre lucrurile care ii garanteaza drumul spre succes si confortul finaniciar pe care il doreste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *