0

Ultimul motiv pentru care TWD pierde public

Ba, am vazut multe filme si seriale cu zombii la viata mea, iar din toate astea ghiciti care m-au plictisit teribil? Exact, alea in care zombii o lalaie aiurea si de abia se misca. Pai unde mai e actiunea, ca sunt fix ca betivii de pe strada – poti sa le dai cu o sticla in cap sau sa le pui piedica, ca niciunul dintre ei nu reactioneaza si nu alearga dupa tine. Ba chiar betivii pot sa te si injure, in timp ce zombii mai scot cate un mrr din cand in cand.

Si zombii din The Walking Dead sunt din ce in ce mai plictisitori si mai lenti, trece timpul, ei se descompun si imbatranesc, astfel incat in unele episoade de abia mai vezi un zombi strecurat prin cadre. Ca, na, se numeste The Walking Dead si tematica principala sunt zombii, dar lupta se desfasoara in mare parte a timpului intre oameni vs oameni.

Ganditi-va cat de misto ar fi fost daca virusul ar fi luat-o in alta directie, iar zombii s-ar fi miscat mult mai repede, cam ca in World War Z. Pai atunci ar fi fost probabil cel mai bun si captivant serial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *