0

Si mai multe motive pentru care lumea nu se mai uita la TWD

– Acum ramane de vazut cum il vor scoate din plan pe Rick, ca banuiesc ca va fi ucis. Din ce barfea lumea pe net, cica va fi ucis de catre Daryl si Maggie, iar trailerul asta nou cam sustine acest punct de vedere, ca am vazut ca din cauza perspectivelor diferite astia incep sa se certe cu Rick, ba chiar il comploteaza. Si sa-mi bag pula daca chiar se intampla acest lucru, atunci astia de la AMC sunt chiar idioti.

Nu de alta, dar personajele astea au fost inca de la inceput cu Rick, l-au sustinut, au luptat si suferit alaturi de el, iar acum, brusc, se transforma in tipi rai si se intorc impotriva lui, ba chiar il si pulesc ca sa preia conducerea. Na, dupa asta n-ar fi de mirare ca Negan sa devina peste noapte un tip bun, sa ii ia locul lui Rick si sa se lupte cu Daryl, Maggie si oamenii rai.

Adica ar fi o schimbare retarda la 180 de grade. Eu sper, pentru binele serialului, ca nu va fi asa, ca l-ar strica si mai mult, dar sunt sanse destul de mari sa se intample asta sau ceva de genul, mai ales ca am vazut cu totii ca nu l-au eliminat pe Negan, desi ar fi trebuit de foarte mult timp ca personajul sa dispara din peisaj. Dar, na, personajul e indragit de lume, deci o sa traga de el pana cand se va plictisi lumea.

– Discutie multa si actiune putina.
In afara de ultimele 2 episoade, unde pun mai mult efort si unde chiar se intampla chestii, pentru a ii capta atentie publicului si pentru a il face sa revina mai tarziu, episoadele din the walking dead din ultimele sezoane au undeva la 5-10 minute de actiune, iar restul pana la 40 si ceva de minute cat are un episod sunt umplute de discutii interminabile si de dialoguri cretine despre drama interioara a fiecaruia, ca, ia uite maica, mai bine era cand traia ceausescu, toata lumea avea un loc de munca, un adapost, mai bine era in comunism. Pula mea, discutii de genul despre care nu ne pasa catusi de putin.

Vrem sa va vedem cum va luptati cu zombii, vrem momente pline de suspans si mai ales vrem sa vedem cum se termina toata treaba asta, ca nimeni n-are chef sa va auda cum va plangeti, ca nu vin de la suc, unde se plangeau tovarasii si pizdele de viata, ca sa va aud pe voi cum va plangeti de viata. Intelegeti voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *