5

Proasta anului

Navigam zilele trecute pe Facebook, iar totul era neschimbat – țâțe, pace și o gloată de proști. Asta până când am dat de postarea asta, așa că situația a degenerat în țâțe, pace, o gloată de proști și poza de mai jos cu bătrânelul mort.
Proasta care a postat poza pe facebook e fericită acum, trăiește în coconul ei de insuficiență și totul pare ok în viața ei. Însă nu pot spune asta și despre bătrânelul din poză, care nu o duce bine pentru că e mort.

Deci îți moare bunică-tu, iar primul lucru pe care îl faci este să îi faci poză și să o pui pe Facebook. Bine, asta după ce i-ai furat pensia pe care o avea ascunsă probabil într-o șosetă cu care se ștergea la penis după ce se pișa. Bravo, te-ai pișat pe ea de empatie, tâmpito care probabil nu o să citești asta, pentru că m-am uitat pe profilul tău și e evident că cititul nu este punctul tău forte. Doar uitați-vă, este atât de proastă încât a urcat 11 poze cu ea făcute din același unghi.
M-am uitat mai atent pe profilul vitei și am văzut că este un om religios. Pentru un om atât de religios, proasta anului, pe numele său Seftian Vasilica Andreea, încalcă destul de des a 11-a poruncă, aia cu „să nu pui pe facebook poze cu bunica-tu mort că altfel ești o imbecilă sinistră și meriți bătută cu tesla peste rotulă”. În rest, doar uitați-vă la mecla ei de proastă, cu siguranță este atât de idioată încât se șterge la cur din spate în față.

5 Comments

  1. La tara la bunicii mei era la ”moda” sa se pozeze cu mortii. Tin minte ca de cate ori mergeam la vara-mea vedeam pe pereti TABLOURI MARI cu mortii din familie, cum ii inmormantau, cum arata fața lor, de la pomana & stuff. Nu stiu, insa, daca ar fi postat pe FB asa ceva…

  2. Nu-mi vine să cred, chiar astăzi tipa asta mi-a dat cerere de prietenie, şi după ce m-am uitat în fugă la câteva poze, am zis să o las baltă. Acum îmi dau seama că am făcut alegerea corectă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *