6

Nimenidenicaieri e cea mai gravă formă de cancer

Nimenidenicaieri, cred că ați auzit cu toții de acest cancer al internetului. Pe numele său real Sergiu Matei, această formă umană și agresivă de prostie și-a clădit o pagină de Facebook cu aproape 300.000 de fani și un profil de instagram cu 276.000 de urmăritori. Desigur, pentru că abundă în prostie și tot ce știe să facă este să fure conținut și să și-l asume, a crescut pe Facebook și pe Instagram cu conținut furat.

Și asta nu i-a fost de ajuns, dacă vă puneți să căutați pe instagram hashtag-uri cu nume de județe, ca de exemplu Brașov și Maramureș, o să observați că supraponderalul numit pe alocuri „Nimenidenicaieri” a spamat și spamează toate județele din România cu postările lui infecte care nu au vreo relevanță cu hashtag-urile, însă care i-au adus și îi aduc o prostime de urmăritori.screen-shot-11-12-16-at-04-50-pmSă trecem peste faptul că spameaza ca un ipocrit ce e, așa că haideți să vă arăt și cum fură și își asumă niște dume fumate de ani de zile. Bine, cel mai prost prieten al nostru doar ce le-a găsit ieri, așa că și le-a asumat într-un mod agramat.
Are plină pagina de statusuri drama queen și de dume mai expirate chiar și decât medicamentele care zac prin farmacii, ca de exemplu poza asta, asta, asta, asta și asta…adică cam toată pagina lui. Știți ce au toate postările lui în comun? Sunt furate și însușite într-un mod agramat și jegos. La fel stă treabă și pe instagram, însă acolo am văzut postări furate și de la mine. I-am atras atenția iar boul s-a făcut că nu vede.

Ca să vă dați seama cât de prost e, haideți să vă arăt cum se recomandă pe Facebook

Entertaiment , jokes writer , actor , facebook influencer, instagram influencer . Public figure,blogger , vlogger , youtube blogger, youtube vlloger

Nu-i așa că e adorabil de prost? Sergiu – cel mai prost prieten al nostru – e „entertaiment, youtube blogger și youtube vlloger”. Sergiu, tată, potolește-te înainte să debitezi asemenea porcării, fă-ți o labă, ceva.

De curiozitate, văzând că este „youtube vlloger”, am dat să îl caut pe youtube. Am găsit canalul său unde, spre mirarea nimănui, nu este la fel de popular, având doar 14 abonați. Nu e de mirare, uitați-vă doar cât de gay pare cât timp e în prezența masculului de lângă el, mai că îi cade pula din pantaloni și îi crește un vagin. Și, da, treceți peste faptul că a filmat în mod portret, pe verticală, că ați văzut mai sus că nu prea îl duce capul.
Update: a văzut articolul, a primit dislike-uri și și-a dat seama cât de penibil era, așa că a șters clipul.

Ăsta este Nimenidenicaieri, un om inteligent, spontan, cinstit și plin de creativitate, numa’ că invers!
Nu îi mai dați share la toate statusurile furate, nu îi mai dați importanță, evitați-l, raportați-l când spamează și fură (adică mereu), retrageți like-ul ăla de la pagina Nimenidenicaieri pe care l-ați dat acum 2 ani pe motiv că erați mai prostuți atunci, nu îl mai urmăriți nici pe Instagram și lăsați acest cancer să se stingă! Avem deja un Tony Poptămaș, nu ne mai trebuie încă un soi de cancer mai grav și mai insuportabil!

6 Comments

    • Pai e plin facebookul si instagramul de el. Uite doar cati prieteni au like la pagina celui mai prost prieten al nostru

    • Prinde la pizdute de 14 ani cu citatele drama queen si la prostutii care rad la orice gluma.

  1. Este clar ca ești doar un frustrat și nu înțeleg ce ai cu treaba omului 😂😂😂

    • Si e clar ca tu esti doar o pizda cu aere de printesa . E plina tara de prosti ca tine ,fetita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *