6

Mihai Morar în goana după share-uri

Există diferite tipuri de oameni handicapați: oamenii care nu au un picior, o mână, o parte din creier și ăia care cerșesc 50.000 de share-uri.
Snapshot_2016-04-20_034619În dimineața asta, după ce a mai furat câteva glume de pe internet, Mihai Morar s-a decis că îi mai trebuie atenție și like-uri, așa că a postat o fotografie cu el și cu medicul specialist neurochirurg Leon Dănăilă. Desigur, fiindcă Morar este genul de om care nu zbiară după atenție, a început și a terminat descrierea cu aceeași propoziție „Această fotografie nu va face 50.000 de share-uri în 12 ore”. Reacția asta a lui Morar este la o altă fotografie care a fost mediatizată în ultima zi extrem de mult, mai exact o fotografie în care Leon Dănăilă se întorcea acasă cu metroul.Snapshot_2016-04-20_045154O fotografie normală făcută de un cretin care a crezut că Leon Dănăilă moare de foame din salariul de 2500 lei și că nu e normal ca un medic neurochirurg să se întoarcă acasă cu metroul, ci cu Titanicul sau cu avioane Boeing 747.

Și cum internetul românesc geme de prostie, fotografia asta s-a răspândit peste tot. Morar, frustrat de fel, a pus și el o poză și o descriere în care-și exprimă frustrarea, cerând și el 50.000 de share-uri. În urma lui și a gloatei de tâmpiței de pe internetul românesc, Leon Dănăilă a venit cu niște observații destul de raționale, zic eu. Observațiile le găsiți aici. Rezumatul la tot ce a spus el este destul de simplu: îi place să călătorească cu metroul fiindcă drumul este relaxant și îl scutește de timp. Desigur, și el este uimit cât de ipocriți sunt toți jurnaliștii și restul care au făcut dintr-o situația normală un subiect de știre, iar faptul ca toți au sărit cu falsă compătimire și falsul respect la fotografia asta nu face altceva decât să-l deranjeze.

Să-i spună cineva lui Morar că nu cerșind share-uri câștigă respectul.

6 Comments

  1. Nu te cunosc, am venit de pe facebok aici, insa cu articolul asta mi-ai castigat respectul si ai castigat inca un cititor. Pace!

  2. Doua chestii:

    1) Da, e o mizerie sa incerci sa te promovezi pe spatele unui astfel de om. Mi se pare trist rau de tot. Pur si simplu nu poti tabloidiza asa ceva. Punct!

    2) Ceea ce mi se pare si mai trist e faptul ca un doctor cu atatia ani de experienta si cu 40k de operatii la activ, are un salariu mizerabil de 2500 de lei. Asta in conditiile in care, in tara asta, oameni fara Bacalaureat castiga cam la fel de mult.

    • Da, este trist ca are un salariu foarte mic in comparatie cu ceea ce face, insa gandeste-te ca el traieste destul de bine cu banii aia si ca nu il deranjeaza acest aspect. Un om modest care merita tot respectul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *