0

Justified (2010-2015)

Justified pentru mine este un serial neașteptat de promițător. La fel ca și în cazul serialului Vikings, după primele episoade văzute în vara anului trecut l-am abandonat, crezând că este un serial mediocru care nu are ce demonstra. Acum vreo 3 săptămâni, sictirit și plictisit să aștept să apară episoade noi din astea vreo 10-15 seriale la care mai mă uit, am zis că trebuie să mă apuc de un serial nou, așa că m-am reapucat de Justified. În momentul acestui articol am terminat sezonul 4 din cele 6 sezoane egale, fiecare sezon având câte 13 episoade. Și, da, serialul este încheiat.
justified_timothy_olyphant_actor_face_hat_104469_1920x1080 Descriere:

Raylan Givens este un serif anacronic, tacut, foarte politicos, insa pur si dur in esenta sa. Mai mult o figura de secol XIX decat un ofiter de politie contemporan, Raylen abordeaza lumea interlopa intr-un mod foarte direct si foarte brutal. Pentru a-i tempera excesul de zel, superiorii il obliga sa se intoarca in oraselul sau natal si sa fie serif acolo, uitand faptul ca Raylan are un trecut destul de turbulent, un trecut peste care planeaza traumatizant figura tatalui criminal. (sursa)

Serialul are 8,7/10 pe IMDb, o notă meritată, asta chiar dacă nu este un serial care să te dea pe spate. Însă compensează prin umor subtil, acțiune și suspans, toate astea fiind bine gradate. Să nu mai vorbesc de Timothy Olyphant care își joacă excepțional rolul, interpretându-l pe personajul principal Raylan Givens. Puteți urmări Justified în cea mai bună calitate pe filmeseriale.online.

Trailer:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *