9

Când ai impresia că ești idiot, intră pe grupul „Pot sa va dau add?”

Să ne înțelegem, nu-s eu vreun Stephen Hawking, dar, pula mea, nu pot să cred că există oameni atât de proști precum postacii din grupuri precum „Pot să vă dau add?”. De exemplu, cum pizda mamii ei de treabă să fii atât de prost încât să postezi așa ceva? Tipul este, evident, una dintre cele mai proaste creaturi din grup, iar limba română l-a bătut cu 3-0 la pauză.
Normal că nu aveau cum să lipsească și tâmpiții cu „Amin”. Pe Dumnezeu îl doare în cur de like-urile voastre, de asta a și împărțit inteligența la întâmplare. Dacă aveți impresia că o să ajute pe cineva like-urile voastre, vă supraapreciați. Iisus nu s-a sacrificat pentru 1.800 de like-uri. Măriți miza atunci când cerșiți like-uri și puneți lângă Iisus niște lumânări și un portret de-al lui Boca, o să strângeți mai multe like-uri. Ah, și apropo, amin înseamnă „așa să fie”, de aici bag de seamă că oamenii nu știu ce înseamnă amin, iar proștii doresc să iasă în evidență cu asta.
 De la postări cu amin sărim la postări și mai retardate cu întrebări care fărâmă orice urmă de inteligență. Renato e genul ăla de persoană la 20-30 de ani care la fiecare postare se roagă de tine să îi dai follow sau cerere de prietenie, de asta ți se face milă de el mai ceva ca de copiii din Africa care mor de foame.
Snapshot_2016-06-28_040940Despre postări cu „pe cine preferi dintre Violetta și Messi” nu are rost să mai vorbesc.

9 Comments

  1. păi mă, Facebook nu este altceva decât prezentarea realității… oamenii erau proști și înainte de Facebook dar cum nu aveau la dispoziție o platformă să iasă în evidență, noi aveam impresia că trăim într-o societate ceva mai inteligentă :)) cred :))

    • Da, activitățile lor retardate ilustrează fie vârsta, fie inteligența. Îi lăsăm pe ei să aleagă :)

  2. Obisnuiesc sa-mi fac curat lunar in lista cu grupuri de facebook din care fac parte, ma lipsesc de asa ceva, mie nu mi se mai pare deloc amunzanta idiotenia asta dusa la rang de arta.

  3. Nu stiam ca exista asemenea specimene pe facebook :)))))). Mai bine punea 2 poze si sondaj cu A/B, nu pierdea la masa verde cu 0-3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *