5

Contează să vă iubiți, mă!

„Ieu pe tine te iubesc nu mai pe tine tu iesti veata mea daca ar fi doua clopote nici alea nosa ne desparta fica noi doi ne iubim .Daca sar baga cineva între noi sa ne desparta nar putea nu conteaza ce iubesti coteaza sa îl iubesti sau sa o iubesti nu conteaza vrsta ci conteaza sa va iubiti”– Discurs de Oscar. (Oscar fiind câinele tipei ce a postat această descriere).
tarfulita14ani

Am ales să nu fac cunoscută identitatea fetei ce a postat aceste rânduri –și probabil o să îmi mulțumească dacă va citi acest articol. Tânăra în vârstă de doar 14 ani este o pacifistă și o iubitoare de orice, cum rar îți este dat să vezi. Ok, apreciez, fata iubește, mă! Ce poate fi mai frumos ca dragostea adevărată? Sentimentul ăla când ai zgoropijnițe în stomac, sentimentul ăla când ai face orice pentru persoana pe care o iubești (oral, anal etc.). Și după modelul „eu nu stau în cur de-o șaibă?”, tânăra ne arată că ea poate sta liniștită și fără minunata gramatică a românilor. Împărțind frumos propoziția, ca la școală, analizăm nivelul de cultură al acestei târfulițe:

 „Ieu pe tine te iubesc nu mai pe tine tu iesti veata mea” – Ce drăguț. Offff, dar ce drăguuuuț, ce declarații…era să mă piș pe mine de emoții. Iea pe iel il iubește și nu mai pe iel. Iel e veața ei. Romantic, nu? Nu, nu e. Vă zic eu.

 „daca ar fi doua clopote nici alea nosa ne desparta fica noi doi ne iubim” – Cică nici două clopote nu o să îi despartă că ei se iubesc (prin clopote se refera la moarte). Păi, draga mea, ia pune-ți fofoloanca pe calea ferată și așteaptă trenu’. Să vezi ce o să vă despartă. Căt despre „nosa ne desparta”, cred că se referea la melodia lui Michel Telo. Dacă la asta se referea, o iertăm!

 „nu conteaza ce iubesti coteaza sa îl iubesti sau sa o iubesti nu conteaza vrsta ci conteaza sa va iubiti” – Iubiți dulapul, iubiți caloriferul, iubiți scaunul, iubiți matematica, iubiți câinele, sau mai bine nu, nu iubiți câinele! zoofililor!!! De ce? Cum de ce? Nu a zis donșoara să iubim orice? Ba da, a zis. Și noi cum ascultăm ce zice domnișoara, că doar îi ascultăm pe ăia deștepți, până data viitoare, iubiți blogul asta, iubiți-mă pe mine, pe zoso, pe cine vreți.

5 Comments

  1. Sunt mai rau asa, dar tare semeni cu Mihai Zmenta, incerci sa-l copiezi? Bine, el cu videobloggul, tu cu blogul. Apropo, ce patisi cu videoblogul? Ai renuntat cat ai zice… trei episoade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *