4

Iată ce să faci când te dor dinții atât de tare încât ai prefera să te penetreze 5 negri decât să mai suporți durerea de dinți

Ai o durere existențială de dinți și te gândești serios să îți curmi suferința printr-o injecție letală cu oțet amestecat cu suc de mere, pentru că durerea de dinți te ia în majoritatea cazurilor noaptea, când dormi cel mai bine. La dentist n-ai cum să te duci, că niciun dentist nu lucrează la 3 dimineața, iar tu mai ai de așteptat cel puțin 6 ore până poți pleca la dentist ca să îți repare dintele care provoacă durere (în caz că mai e ceva de reparat la el) ori ca să ți-l scoată. În plus, sunt șanse de 102% ca dentistul să fie ocupat și să te programeze pentru a doua zi, iar tu ai prefera o moarte rapidă decât să mai stai cu durerea în gură încă o zi. Probabil ai încercat si pastile, însă fără niciun folos, iar leacurile băbești mai rău îți sictiresc dintele.

Dacă treci printr-o situație d-asta, eu zic că ai nimerit foarte bine în acest articol. Din nefericire pentru mine, în ultimii 3 ani am întâmpinat tot felul de probleme cu dinții și cu măselele. Din fericire pentru voi, am testat atât de multe pastile, remedii și fiole, încât acum știu ce trebuie să faci ca să te lase durerea de dinți și de măsea, indiferent de gradul ei de brutalitate. O să încerc să zic pe scurt, că n-are rost să o lălăiesc aiurea. Dacă te dor dinții și n-ai nicio pastilă care să potolească durerea, atunci fă-ți un ceai fierbinte fără zahăr. Îl bei, clătești puțin pe la dinte, iar după vreo 2 căni o să înceapă să te lase durerea. Nu mult, în cele mai bune cazuri o să îți potolească durerea vreo 2-3 ore. Altceva ce mai poți face este să fierbi apă, să pui câteva lingurițe de sare în ea, iar mai apoi să îți clătești gura timp de 30 de secunde, de vreo 2-3 ori. Odată ajuns la farmacie, cumpără ketonal forte/ketorol/ketoproxin și amoxicilină.
Cele mai bune pastile, cu siguranță te lasă durerea de măsea la un interval de vreo 20-30 de minute după ce ai luat pastila. Și pentru amorțire, dacă durerea este insuportabilă și vrei să scapi de ea cât mai repede, cumpără și un spray Lidocain. Îți amorțește dintele în 3-4 minute, însă efectul durează maxim 30 de minute, de asta îți recomand să iei înainte și o pastilă din cele de mai sus.
Oricum, sfatul cel mai bun este să te duci să îți scoți dracu dintele sau măseaua. Iar dacă durerea nu dispare nici după ce ai luat pastilele de mai sus sau după ce ai pulverizat cu Lidocain peste măsea, atunci taie-ți un deget. Nu o să te lase durerea de dinte, insă cu siguranță o să te doară mai tare mână de la care ți-ai tăiat degetul decât dintele.

4 Comments

  1. Bune sfaturile, sper ca cititorii sa nu ia in serios partea cu „după ce ai pulverizat cu Lidocain peste măsea, atunci taie-ți un deget…” :)))

  2. E bine de știut și de avut așa ceva la îndemână. Nici nu știi când te penetrează 5 negri.

    P.S: Tu ai revenit pe blog și nu zici nimic?

    • Asta nu se numeste revenire. De prin mai-iunie sper sa revin in adevaratul sens al cuvantului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *